Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lpr.dk/danskfakturaskabelon.dk/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Fakturering i et IVS - Iværksætterselskab | Dansk Faktura Skabelon

Fakturering i et IVS – Iværksætterselskab

Hvis du er ejer af et IVS, så kan du sagtens fakturere ved at bruge faktura skabeloner fra danskfakturaskabelon.dk. Vi har et udvalg af 4 nemme og brugervenlige faktura skabeloner – det eneste du skal gøre er at udfylde faktura skabelonen og sende fakturaen til din kunde. Vores faktura skabeloner lever op til alle fakturakrav, så du ikke har nogle bekymringer over fakturering.

Vi giver dig udgaver af vores faktura skabeloner i både excel og word. Excel skabelonen udregner selv subtotal og moms, mens du skal fylde alt ud i word skabelonen. Vi giver dig både danske udgaver og engelske udgaver, som du kan bruge alt efter om kunden er dansk eller udenlandsk. Faktura skabelonerne er selvfølgelig helt gratis.

Her finder du vores faktura skabeloner. Når du fakturerer, så kan du også få brug for at skulle lave en kreditnota. Du kan downloade vores kreditnota skabeloner helt gratis.

Gældende regler for at IVS

Når du har et IVS skal du være opmærksom på, at din virksomhed er underlagt årsregnskabsloven. Derfor skal du også aflægge årsregnskab hvert år. Et IVS er nemlig et slags ApS og er derfor underlagt de samme regler, der gælder for et ApS. Du får her et overblik over de vigtigste regler for et IVS:

Indskud: Det koster kun 1 krone i indskudt kapital at starte et IVS. Derudover kommer et gebyr på 670 kr., som du skal betale til erhvervsstyrelsen. Grænsen for hvor meget du må skyde ind i IVS’et i første omgang er på 49.999 kr., fordi ellers skulle du oprette et ApS i stedet.

Hæftelse: Du hæfter ikke personligt for de interesser som dit IVS har, ligesom du heller ikke hæfter for et ApS. Derfor er det kun dit indskud i virksomheden, som du risikerer at tabe. Du kan dog vælge at kautionere og dermed hæfte på selskabets vegne, for at skabe en større tillid blandt kreditorer.

Overskud: 25 procent af virksomhedens årlige overskud skal spares op i virksomheden og indgå i IVS’ets egenkapital. Reglerne er skruet sådan sammen, fordi det ikke er meningen at en virksomhed kan forblive et IVS for altid. Man har oprettet virksomhedsformen IVS for at give iværksættere større mulighed for at starte op. Derfor skal IVS’et overgå til et ApS, så snart der står 50.000 på egenkapitalen. Der må ikke trækkes overskud ud af virksomheden før IVS’et er overgået til et ApS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *