Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lpr.dk/danskfakturaskabelon.dk/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Hvad er en intern kreditnota? | Dansk Faktura Skabelon

Hvad er en intern kreditnota?

En intern kreditnota er en kreditnota, som du bruger til udligne en faktura, hvis du har lavet en fejl i en faktura. Man må nemlig ikke ændre i fakturaer, hvis du laver dit regnskab i et regnskabsprogram. Det kan du selvfølgelig gøre, hvis du laver dine fakturaer i excel eller word, sålænge du ikke har udsendt fakturaen.

Lav en intern kreditnota

Interne kreditnotaer bliver kun brugt til at udligne fakturaer, der ikke er sendt til kunden endnu. Du skal kun lave interne kreditnotaerne, hvis du arbejder med et regnskabsprogram. Det er fordi, du ikke må ændre i fakturaer, som du allerede har godkendt. Du skal bruge den interne kreditnota til at rette fejl. Du opretter en kreditnota med den samme information, som der er på den faktura du vil udligne, bare med negativt fortegn i stedet for positivt. Kreditnotaen skal ikke sendes til kunden. Du skal stadig huske at nummerere den interne kreditnota fortløbende. Når du har udlignet fakturaen, så kan du oprette en ny med den korrekte information.

Har du lavet en fejl på en faktura, så brug en af vores kreditnota skabeloner og lav en intern kreditnota. Vores skabeloner er gratis og findes i fire forskellige udgaver. Du får også faktura skabeloner helt gratis i både excel og word.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *