Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lpr.dk/danskfakturaskabelon.dk/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Hvad er fakturaservice? | Dansk Faktura Skabelon

Hvad er fakturaservice?

En fakturaservice er en service, hvor du kan sende online fakturaer. Nogle virksomheder, der udbyder fakturaservice lader dig også sende e-fakturaerog EAN-fakturaer til det offentlige.

Send faktura direkte fra hjemmesiden

De fleste fakturaservice fungerer på den måde, at du skal udfylde fakturaen online på hjemmesiden og sende den direkte derfra. Det er rigtig smart, men det kan også være ret dyrt at benytte sig af en fakturaservice. Hvis du skal sende rigtig mange fakturaer, og især mange EAN-fakturaer, så kan det være en god løsning for dig at sende dine fakturaer gennem en fakturaservice. Du skal bare sikre dig, at du kan sende EAN-fakturaer i OIOUBL-format, hvis du handler med offentlige virksomheder.

Brug en faktura skabelon i stedet

Hvis du ikke vil betale mange penge for en fakturaservice, så kan du selvfølgelig benytte dig af vores gratis og mindst ligeså nemme faktura skabeloner. Du kan downloade en af vores fire faktura skabeloner. Når du har faktureret en kunde, så kan du komme ud for at kunden fx sender en vare retur af den ene eller anden grund. Hvis det sker, så skal du lave en kreditnota, som du heldigvis også kan downloade her helt gratis.

Du kan sagtens sende faktura skabelonen som online faktura, du skal blot gemme dokumentet som pdf. Du kan desværre ikke sende den som EAN-faktura, men du kan oprette EAN-fakturaer på virk.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *