Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lpr.dk/danskfakturaskabelon.dk/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Hvad er en online faktura? | Dansk Faktura Skabelon

Hvad er en online faktura?

En online faktura er en faktura som du sender som pdf-fil til din kunde i stedet for at udsende en fysisk faktura. Det både nemt og tidsbesparende at lave sine fakturaer som online fakturaer. Du kan lave din online faktura på mange forskellige måder, men den skal stadig overholde de samme fakturakrav, som en almindelig faktura skal.

Online faktura med Dansk Faktura Skabelon

Hvis du gerne vil sende online fakturaer ud i stedet for almindelig fakturaer, så kan du sagtens gøre det med faktura skabelonerne fra danskfakturaskabelon.dk. Du skal bare klikke på ”gem som” når du har udfyldt fakturaen og gemme dokumentet som pdf-fil.

Det betyder, at du ikke kan rette i dokumentet længere, hvilket er en fordel, fordi så er der heller ingen andre der kan rette i dokumentet. Har du lavet en tastefejl eller skal ændre noget andet, så er du nødt til lave ændringerne i excel eller word – derfor er det en god idé, at gemme fakturaen i enten excel eller word før du konverterer filen til pdf. Læs her om, hvordan du bruger vores faktura skabeloner.

Kreditnota via mail

Du kan selvfølgelig også sende dine kreditnotaer via mail på samme måde, som du sender dine fakturaer. Du skal bare downloade en kreditnota skabelon, udfylde den og gemme den som pdf-fil, så kan du sende den afsted. Hvis du ikke har sendt din faktura afsted, skal du blot oprette en intern kreditnota, som du ikke sender til kunden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *