Hvad er en e-faktura?

En e-faktura er en faktura, der bliver sendt som en fil i stedet for som et brev, og e-fakturaer bliver brugt af rigtig mange virksomheder. En e-faktura bliver typisk sendt i enten OIOXML-format eller OIOUBL-format. Du kan dog også sende din e-faktura som pdf-fil, men det er ikke alle virksomheder, der accepterer en pdf-fil. En mere præcis beskrivelse af en faktura i pdf-format er online faktura.

Send din faktura som e-faktura

Du kan også bruge vores faktura skabeloner som e-faktura i pdf-format. Det eneste du skal gøre er, at gemme din faktura, hvad enten du bruger excel-udgaven eller word-udgaven, som pdf-fil. Derefter kan du sende fakturaen til din kunde via mail. Download vores faktura skabeloner og kom i gang med din e-fakturering med det samme. Hent også vores kreditnota skabeloner, som du også kan sende til dine kunder via e-mail.

Der gælder de samme fakturakrav til e-fakturaer, som der gør til almindelige fakturaer. Det er de samme oplysninger, der skal stå på fakturaen og du skal stadig selv gemme en kopi af hver udsendt faktura.

EAN-faktura

Offentlige virksomheder, styrelser og andre instanser modtager kun EAN-fakturaer. Det er en faktura, der indeholder er et individuelt EAN-nummer. En EAN-faktura skal være i formatet OIOUBL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *