Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lpr.dk/danskfakturaskabelon.dk/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
3.000 skabeloner fra Dansk Faktura Skabelon

3.000 skabeloner fra Dansk Faktura Skabelon

Nu har jeg delt faktura skabeloner, kreditnota skabeloner og rykker skabeloner siden sommeren 2014. Jeg er så glad for, at der er så mange, der har lyst til at bruge mine faktura skabeloner. I sidste uge blev skabelon nummer 3.000 downloadet. Jeg håber den udvikling vil fortsætte.

For at sikre den fortsatte udvikling, så vil jeg gerne bede dig om, at lægge en kommentar med ris og ros, hvis du har lyst til det. Du kan bare kommentere på det her indlæg. Her er lidt inspiration til, hvad det kan handle om:

  • Brug af faktura skabelon
  • Brug af kreditnota skabelon
  • Brug af rykker skabelon
  • Forslag til andre skabeloner
  • Forslag til udvikling af websitet
  • Brugbarheden af websitet

(For at kunne kommentere skal du klikke på overskriften, så kommer du ind på selve indlægget. Skriv i kommentarfeltet nederst)

Faktura skabelon på tysk

Derudover vil jeg gerne fortælle jer om det seneste jeg har lavet. Jeg har lanceret denne side: http://www.deutscherechnungsvorlage.de/

Her kan du downloade faktura skabeloner på tysk, hvis du har tyske kunder og gerne vil møde dem med god ånd. Faktura skabelonen lever op til samtlige gældende krav. Så nu kan du fakturere på dansk, engelsk og tysk.

Ønske om en god dag!

Jan Klitsgaard

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *